QUEEN ROOM

La etajul unu al Queen Residence se afla sala de festivități Queen Room, realizată în stil clasic. Queen Room are o capacitate de 100 de persoane, iar în design predomină elementele caracteristice: pian cu coadă, candelabre, sfeșnice, culori pastelate și texturi delicate. Dacă doriți să schimbați atmosfera, sala dispune și de o terasă.

 

În sala Queen Room este instalat un ecran LED enorm, pe care pot fi difuzate Love story, slide-uri cu fotografii sau înregistrări online. De asemenea, ecranul poate fi un fundal drăguț în timpul interpretării artiștilor.

Sala spațioasă este dotată cu o scenă, echipamente multimedia moderne, echipamente de sunet și de iluminat.

 

Dar cartea de vizită a sălii Queen Residence  – este meniul rafinat cu bucate și băuturi originale, precum și deservirea profesională, care vă vor permite să lăsați la o parte probleme de zi cu zi, pentru a vă bucura de fiecare clipă!

Capacitatea

 

Banchet 80 persoane

Fourchette 150 persoane


Preț

Comandă minimă - 1900 lei per persoană (mâncare și băuturi fără taxa de deservire) Deservirea evenimentului  constitue 15% din costul meniului (chelneri și barmani) Comanda integrală este nu mai mică de 75.000 lei.

 

Arenda decorului și partea tehnică

 

Arenda lumini ambientale - 250 euro

Arenda led ecran 3 m * 5 m - 500 euro

Arenda decorului - 500 euro

  • fețe de masă

  • set vaze

  • blatul mesei din oglindă

  • candelabre înalte

  • set candelabre joase

Prețul arendei include costul lumânărilor

Vaze pentru compoziții mari

 

Personal tehnic

 

Regizor de lumini și video - 100 euro

Regizor de sunet - 150 euro

Arenda sunet depinde de rider-ul artiștilor